Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🔥 543 terrasverwarmers in 🏬 8 webshops

Accessoires terrasverwarmer

Een breed assortiment aan terrasverwarmers kan natuurlijk niet zonder de bijbehorende accessoires. Daarom hebben wij een groot aanbod handige aanvullingen op uw terrasverwarmer, zodat u hem kunt ophangen en aansluiten. Zo kunt u profiteren van de aangename temperatuur die de heater verspreidt.

Handige accessoires voor de terrasverwarmer

Montagemateriaal

Ons assortiment bevat diverse soorten montagemateriaal voor uw terrasverwarmer. Voor ieder type terrasheater is het bijpassende montagemateriaal verkrijgbaar. U kunt onder andere kiezen uit baleinbevestigingen, statieven, montagebeugels en kantelsteunen. Met een baleinbevestiging wordt een parasolheater aan de parasol bevestigd en met een kantelsteun kan een lichtbord aan het plafond bevestigd worden. Ook voor T-steunen, montage-klittenband en combinsteunen bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer accessoires voor terras heaters

Om uw terrasheater te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden, kunt u hem voorzien van een stevige beschermhoes. Zo zorgt u voor een extra lange levensduur van de heater. Met een warmteregelaar kunt u de warmte van uw terrasverwarmer handmatig instellen en aanpassen, zodat die altijd zorgt voor de juiste temperatuur. Daarnaast vindt u in onze webshop diverse bodemplaten voor een vuurkorf. Deze zorgen ervoor dat de asresten worden opgevangen en dat uw terras schoon blijft.

terrasverwarmer-expert.nl
Logo