Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🔥 543 terrasverwarmers in 🏬 8 webshops

Terrasheaters

Welk type terrasheater kies ik?

Wilt u een terrasverwarmer kopen om ook als het iets kouder wordt nog heerlijk buiten te kunnen zitten? In ons ruime assortiment vindt u terrasverwarmers en terrasheaters in alle soorten en maten. Bij het kiezen van de juiste terrasheater zijn er verschillende factoren die een rol kunnen spelen bij uw beslissing.

Voor welke verwarmingstechniek kies ik?

Een eerste belangrijke overweging is aan welke verwarmingstechniek u de voorkeur geeft: wilt u een elektrische terrasheater, zoals een infraroodheater of heeft u liever terrasverwarming op gas? Een terrasverwarmer op gas heeft doorgaans een hoger vermogen en een fraai uiterlijk. Toch werken infraroodheaters in de regel een stuk efficiënter dan heaters op fossiele brandstoffen. Meer over de voor- en nadelen van beide soorten terrasverwarming vindt u onderaan de pagina’s infrarood terrasverwarming en terrasverwarming op gas.

Soorten terrasverwarmers

Daarnaast is het uiterlijk en de plaatsing van uw terrasverwarmer natuurlijk van belang. Op deze pagina hebben wij al onze terrasheaters verdeeld in categorieën om uw keuze eenvoudiger te maken.

Staande heaters

Het meest indrukwekkend zijn de charismatische flameheaters die uw tuin op een vriendelijke manier in vuur en vlam zetten. Alle andere staande heaters die het middelpunt van uw terras vormen vindt u in de categorie patioheaters. Voor tuinfeestjes is een tafelmodel terrasverwarmer bij uitstek geschikt. In deze categorie vindt u overigens niet alleen de heaters in de vorm van een statafel, maar ook de terrasverwarmers die geschikt zijn om op of onder een terrastafel te plaatsen.

Hangende terrasverwarming

Wilt u liever wat ruimte besparen? Kies dan voor een hangende terrasverwarmer, een plafondheater of een fraaie wandheater. Deze terrasverwarmers zijn doorgaans zeer geschikt om te gebruiken voor veranda-verwarming of andere overdekte terrassen. In sommige gevallen kan de terrasheater zowel aan de wand als aan het plafond worden bevestigd, bijvoorbeeld de terrasverwarmers van Solamagic. Uniek is daarnaast de parasolheater, het model dat speciaal gemaakt is om onder de parasol te bevestigen; ideaal voor bijvoorbeeld de horeca of de grotere particuliere terrassen.

terrasverwarmer-expert.nl
Logo