Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🔥 543 terrasverwarmers in 🏬 8 webshops

Esschert Design Terrasverwarmer

Terrashaarden en vuurkorven zijn een geliefde accessoire voor in de tuin, want met een terrashaard of een vuurkorf krijgt iedere tuin een sfeervolle uitstraling. Wie geniet er niet van om op een zwoele zomeravond heerlijk in het fraaie licht van een gezellig knetterend vuurtje te zitten? Vuur zorgt bovendien voor een prettige temperatuur op uw terras, zodat de avond nog langer kan duren.

Sfeervolle terrashaarden en vuurkorven van Esschert Design

Vuurkorf of terraskachel?

Esschert Design is in 1993 opgericht als familiebedrijf en heeft zich gespecialiseerd als groothandel in tuinaccessoires. Het bedrijf heeft zich vernoemd naar de 15e-eeuwse boerderij ‘Het Esschert’ in Twente, waar het is opgericht. In de producten van Esschert Design wordt kwaliteit en originaliteit gecombineerd met functionaliteit. Dat is bijvoorbeeld te zien in de fraaie terrashaarden, ook wel tuinkachels genoemd. De meeste terrashaarden van dit merk worden gekenmerkt door een nostalgisch design, dat prachtig past op ieder terras. In een tuinkachel kunt u een vuurtje stoken. Dat zorgt niet alleen voor een aangename warmte, maar ook voor een sfeervol licht en geluid.

Een bodemplaat voor uw vuurkorf

Naast terraskachels zijn er ook vuurkorven van Esschert Design te vinden in onze webshop. Een vuurkorf is wat compacter dan een terrashaard en is daardoor geschikter voor kleinere tuinen. In een vuurkorf kan een klein vuurtje gestookt worden, zodat u kunt genieten van een prettige temperatuur en fraai licht. Om te zorgen dat uw terras zo schoon mogelijk blijft, adviseren wij om een bijpassende bodemplaat aan te schaffen voor uw vuurkorf. Zo’n bodemplaat kan de asresten opvangen, zodat die niet op de stenen blijven liggen.

terrasverwarmer-expert.nl
Logo