Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🔥 543 terrasverwarmers in 🏬 8 webshops

Outtrade Terrasverwarming

OutTrade is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse soorten terrasverwarming. In het brede assortiment van dit merk zijn terrasverwarmers te vinden voor alle tuinen, van groot tot klein en van modern tot traditioneel. De verschillende soorten terrasverwarmers van OutTrade zijn niet alleen functioneel, maar zijn bovendien een prachtige toevoeging op uw tuin. Neem bijvoorbeeld de schitterende tuinhaarden uit Mexico, die uw terras van een exotisch tintje voorzien.

Infrarood terrasverwarming en terrasverwarming op gas

OutTrade levert terrasheaters die werken op infrarood of op gas. Over de werking van beide soorten terrasverwarmers kunt u meer lezen op de betreffende pagina’s in het menu. De infrarood terrasverwarmers en de terrasheaters op gas van OutTrade zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten: u kunt kiezen uit onder andere staande heaters, wandheaters, parasolheaters en hangende heaters. Afhankelijk van de locatie die u wilt verwarmen, kunt u kiezen voor een passend model terrasverwarmer van OutTrade.

Sfeervolle verwarming van uw terras

Om uw terras op een extra sfeervolle manier van warmte te voorzien, kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een vuurkorf of een terrashaard van OutTrade. In terrashaarden en vuurkorven zorgt een knetterend vuurtje niet alleen voor een aangename temperatuur, maar ook voor fraaie verlichting en een gezellig geluid. De vuurkorven van dit merk zijn verkrijgbaar in een modern design, maar ook in een meer traditionele vorm. Ook de tuinhaarden zijn uiteenlopend in vormgeving: wij leveren traditionele tuinhaarden uit Mexico, maar ook nostalgisch of juist modern vormgegeven terrashaarden.

terrasverwarmer-expert.nl
Logo